• GRATIS frakt
  • Sendes innen 48 timer
  • GRATIS frakt
  • Sendes innen 48 timer

Ønskeliste

Ønskeliste

Din ønskeliste er for øyeblikket tom.

Tilbake til butikken

  • GRATIS frakt
  • Sendes innen 48 timer

Våre butikker

RÅTT & SANSELIG LARVIK

Rått & Sanselig på torget i Larvik åpnet 7. mai 2004. Siden den gang har denne avdelingen vokst seg stor og sterk på hele 250 kvadratmeter midt på Larviks torg. Her finner du trendmerker og håndplukkede rariteter av både klær og interiør i skjønn forening. Vi er kjent for flotte vindusutstillinger, og til jul er dette en «snakkis» i byen. Vi tiltrekker oss nysgjerrige og handlelystne fra nabobyene og ønsker å fremstå proffe og unike i denne kryssjangeren.


RÅTT & SANSELIG STAVERN

Rått & Sanselig i Stavern ble åpnet i mai 2008. Her har vi andre merker enn i våre to andre butikker, men vi liker å si at den er lillesøstra til butikken i Larvik. Her finner du alt du trenger til hverdagens kos når det gjelder klær og interiør. Vi har det fine hverdagsantrekket og den skjønne vertinnegaven,- i tillegg er det lett å dra med seg noe til sitt eget hjem. Om sommeren er det kø på døra. Da føler vi at alle turister er i nettopp Stavern, og det er vi veldig glade for. Koselige hytteeiere kommer innom i helger og ferier, og båtfolket elsker at vi har to butikker man kan nå med båt i distriktet. Butikken i Stavern er åpen hver dag hele året, også på søndager!


RÅTT & SANSELIG FRITZØE BRYGGE

Rått & Sanselig Fritzøe brygge åpnet i april 2018. Butikken ligger inne på senteret, men har utgang til brygga hvis du kommer sjøveien. Vi er nabo med Farris Bad Spahotell, og det er en glede å få besøk av hyggelige gjester fra fjern og nær som liker at vi har langåpent. På Fritzøe Brygge skal du kjenne igjen Rått & Sanselig, men du skal samtidig føle en eksklusiv atmosfære. Her har vi andre kjente merker og et utvalg av små, nydelige kolleksjoner. Denne butikken er virkelig verdt et besøk!

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

REGISTRER E-POSTADRESSEN DIN OG MOTTA

- 10%

PÅ DIN NESTE BESTILLING

Bli den første til å motta informasjon om våre produkter, kampanjer & salg.