• Gratis frakt over 1000kr
  • Sendes innen 48 timer
  • Gratis frakt over 1000kr
  • Sendes innen 48 timer

Ønskeliste

Ønskeliste

Din ønskeliste er for øyeblikket tom.

Tilbake til butikken

  • Gratis frakt over 1000kr
  • Sendes innen 48 timer

Våre butikker

RÅTT & SANSELIG LARVIK

Rått & Sanselig på torget i Larvik åpnet 7. mai 2004. Siden den gang har denne avdelingen vokst seg stor og sterk på hele 250 kvadratmeter midt på Larviks torg. Her finner du trendmerker og håndplukkede rariteter av både klær og interiør i skjønn forening. Vi er kjent for flotte vindusutstillinger, og til jul er dette en «snakkis» i byen. Vi tiltrekker oss nysgjerrige og handlelystne fra nabobyene og ønsker å fremstå proffe og unike i denne kryssjangeren.


RÅTT & SANSELIG STAVERN

Rått & Sanselig i Stavern ble åpnet i mai 2008. Vi liker å si at butikken i Stavern er lillesøstra til butikken i Larvik. Her finner du alt du trenger til hverdagens kos når det gjelder klær og interiør. Vi har det fine hverdagsantrekket og den skjønne vertinnegaven,- i tillegg er det lett å dra med seg noe til sitt eget hjem. Om sommeren er det kø på døra. Da føler vi at alle turister er i nettopp Stavern, og det er vi veldig glade for. Koselige hytteeiere kommer innom i helger og ferier, og båtfolket elsker at vi har to butikker man kan nå med båt i distriktet. Butikken i Stavern er åpen hver dag hele året, også på søndager!


MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Du vil få

- 10%

på din neste bestilling i nettbutikken vår, og du blir den første til å motta nyheter om våre produkter, kampanjer og salg!