• Fri frakt over 1000kr
  • Sendes innen 48 timer
  • Fri frakt over 1000kr
  • Sendes innen 48 timer

Ønskeliste

Ønskeliste

Din ønskeliste er for øyeblikket tom.

Tilbake til butikken

  • Fri frakt over 1000kr
  • Sendes innen 48 timer

Om oss

Rått & Sanselig ble startet i eiers drømmelokalet på torget i Larvik i mai 2004. Etter 10 års drift her ble lokalene for små, og vi måtte flytte til nabobygget og utvidet med 200 herlige og lyse kvadratmeter. Her er butikken i stadig forandring, og blandingen mellom stramt og lekent både på interiør –og klessiden har blitt vår suksess.

I 2008 utvidet vi med en butikk i Stavern, og denne butikken er åpen syv dager i uken, til stor glede for hytteeiere og båtfolk. Både butikken i Larvik og butikken i Stavern har et utvalg av interiørvarer i tillegg til klær. Flere av merkene kan du finne i begge butikkene, men sjeldent samme vare.

Nå satser vi hardt på nett, og vi ønsker å kunne gi kundene våre et stort utvalg av det som finnes i butikkene våre på nett. Med vårt nye datasystem vil det være enkelt for oss å hjelpe deg med dine ønsker i vår nettbutikk, så ikke vær redd for å ta kontakt! Vi ønsker å gi god service, være unike i vårt vareutvalg og dermed gjøre shoppingen på nett til en inspirasjon og glede!

Vi fører klesmerker som GANNI, Baum und Pferdgarten, Arnie Says, Second Female, by TiMo, Faithfull, Lollys Laundry, Moss Copenhagen og Rått & Sanselig sitt eget merke BY IDA. På interiørsiden har vi merker som Hay, House Doctor, HK Living, &k Amsterdam, Tine K Home, Maze, Skandinavisk, Mr. Plant, Bruka Design og Royal Copenhagen.

Glad shopping!

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

REGISTRER E-POSTADRESSEN DIN OG MOTTA

- 10%

PÅ DIN NESTE BESTILLING

Bli den første til å motta informasjon om våre produkter, kampanjer & salg.