• Gratis frakt over 1000kr
  • Sendes innen 48 timer
  • Gratis frakt over 1000kr
  • Sendes innen 48 timer

Ønskeliste

Ønskeliste

Din ønskeliste er for øyeblikket tom.

Tilbake til butikken

  • Gratis frakt over 1000kr
  • Sendes innen 48 timer

Om oss

Rått & Sanselig ble startet i eiers drømmelokale på torget i Larvik i mai 2004. Etter 10 års drift ble lokalene for små, og vi måtte flytte til nabobygget og utvidet med 200 herlige og lyse kvadratmeter. Her er butikken i stadig forandring, og blandingen mellom stramt og lekent både på interiør –og klessiden har blitt vår suksess.

I 2008 utvidet vi med en butikk i Stavern, og denne butikken er åpen syv dager i uken, til stor glede for hytteeiere og båtfolk. Både butikken i Larvik og butikken i Stavern har et utvalg av interiørvarer i tillegg til klær, tilbehør og smykker. Flere av merkene kan du finne i begge butikkene, men sjeldent samme vare.

Nå satser vi hardt på nett, og vi ønsker å kunne gi kundene våre et stort utvalg av det som finnes i butikkene våre på nett. Med vårt nye datasystem vil det være enkelt for oss å hjelpe deg med dine ønsker i nettbutikken vår, så ikke vær redd for å ta kontakt! Vi ønsker å gi god service, være unike i vårt vareutvalg og dermed gjøre shoppingen på nett til en inspirasjon og glede!

Vi fører merker som GANNI, Arnie Says, Second Female, by TiMo, Lollys Laundry, Levete Room, Neo Noir, Emilia by Bon Dep, Blæst og Rått & Sanselig sitt eget merke BY IDA. På interiørsiden har vi merker som HAY, House Doctor, HK Living, Dottir, Tine K Home, Maze, Skandinavisk, Mr. Plant, Ib Laursen, Bruka Design, &tradition og S’well.

Glad shopping!

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Du vil få

- 10%

på din neste bestilling i nettbutikken vår, og du blir den første til å motta nyheter om våre produkter, kampanjer og salg!