• Gratis frakt over 1000kr
  • Sendes innen 48 timer
  • Gratis frakt over 1000kr
  • Sendes innen 48 timer

Ønskeliste

Ønskeliste

Din ønskeliste er for øyeblikket tom.

Tilbake til butikken

  • Gratis frakt over 1000kr
  • Sendes innen 48 timer

Tid for strikk

Høsten har kommet og det er tid for deilige strikkegensere. Vi har i våre tre butikker og på nettshoppen et stor utvalg i flott strikk i skjønne farger! Denne høst finnes der både korte, lange, smalle og brede gensere. Fargene er mange og friske iår! Vi har lekkert strikk fra merker som Cathrine HammeliiS Woodlingby TiMoLollys LaundryArnie Says og mange flere.

Vi liker å kombinere en fin strikkegenser med både jeans, kjole, pene bukser og skjørt. En pen genser kan nemt brukes over en flott kjole til både hverdag og fest.

Ta turen innom en av våre butikker, vi står altid klar til å hjelpe deg. Liker du å shoppe fra sofaen, da finner du utvalget på www.rattogsanselig.no

Vi sender pakker fra våre butikker hverdag, og vi sender altid en liten gave med bestillingen. Vi ses på Rått & Sanselig Larvik, Rått & Sanselig Fritzøe Brygge, Rått & Sanselig Stavern og på rattogsanselig.no!

Ida Brandsæter Helgeland

Postet i Klær

Du liker kanskje også

Høstens jakker

Høsten er kommet og vi har fått inn mange flotte vester, jakker og kåper hos oss på Rått & Sanselig…

Julen 2019

Julen 2019 er på vei og vi gleder oss veldig. Julen er full av hygge, levende lys, varme og god…

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Du vil få

- 10%

på din neste bestilling i nettbutikken vår, og du blir den første til å motta nyheter om våre produkter, kampanjer og salg!